,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У Черкасах презентували міжнародний соціальний проєкт
Четвер, 23 вересня 2021 09:19

У Черкасах презентували міжнародний соціальний проєкт

21 вересня відбувся круглий стіл-презентація міжнародного проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час»/Empowerment Peace and Post-Conflict Reconstruction Programme for Community Leaders in Ukraine «Peace in Digital Era».

На Черкащині його реалізовують спільно ГО «Центр соціальних комунікацій» і ЧДТУ, пише Procherk

1632293493070

Усього ж він буде реалізований у 10 регіонах країни. Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Таким проектом хочуть створити простір для пом’якшення конфлікту у суспільстві шляхом спільної громадської діяльності.

Учасники проекту намагатимуться розширити можливості громадських діячів та посилити їхні голоси на місцевому рівні тощо.

У межах проєкту «Мир у цифровий час», до участі в якому будуть залучені освітяни, відомі громадські діячі, представники влади, журналісти та блогери, планується створення тематичних блогів, проведення навчальних, адвокаційних та мистецьких заходів на тему миру.

Під час круглого столу були представлені амбасадори програми в Черкаському регіоні, їхні мініпроєкти та цикл тематичних семінарів-тренінгів. Серед проєктів були такі, що стосувалися вивчення мови ворожнечі в медіапросторі, протидії дезінформації тощо.