,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Студентка ЧДТУ стала єдиною стипендіаткою з Черкащини програми «Завтра.UA»
Середа, 01 липня 2020 11:46

Студентка ЧДТУ стала єдиною стипендіаткою з Черкащини програми «Завтра.UA»

     Студентка 4 курсу факультету гуманітарних технологій спеціальності «Прикладна лінгвістика» Черкаського державного технологічного університету Марія Макаренко стала стипендіаткою програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука, посівши 19 місце серед 562 конкурсантів. Про це інформує «Чесно» посилаючися на пресслужбу ЧДТУ..   

     Цьогоріч Марія стала єдиним стипендіатом з Черкаської області.

   Головна мета програми «Завтра.UA» сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Стипендіальна програма Завтра.UA знаходить найталановитіших студентів України, надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створює додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією.

   Спільнота «Завтра.UA» налічує понад 2500 стипендіатів, які спілкуються, підтримують один одного у професійному розвитку, разом розвивають бізнес, наукові та соціальні проекти. Окремі стипендіати мають можливість спілкуватися з міжнародними    лідерами та обмінюватися ідеями, беручи участь у зустрічах Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та у публічних лекціях Фонду Віктора Пінчука за участі провідних політиків, учених та експертів.