,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Черкаський виш провів перший онлайн-діалог «ЧДТУ: абітурієнт – університет – студент» (відео)
Вівторок, 09 червня 2020 15:11

Черкаський виш провів перший онлайн-діалог «ЧДТУ: абітурієнт – університет – студент» (відео)

      20 травня ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор та відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Сергій Мильніченко поспілкувалися з аудиторією у форматі онлайн-діалогу «ЧДТУ: абітурієнт – університет – студент». Про це інформує «Чесно» посилаючися на пресслужбу ЧДТУ.

       До трансляції онлайн-зустрічі на офіційних сторінках ЧДТУ в Instagram та Facebook мали можливість долучитися всі охочі, поставити запитання та отримати на них вичерпні відповіді.

      За словами ректора ЧДТУ Олега Григора, такий дистанційний діалог лише перша онлайн-зустріч із низки запланованих, оскільки Черкаський державний технологічний університет прагне завжди бути на зв’язку зі спільнотою.

    Відтак, якщо у вас є запитання чи побажання, надсилайте їх  на офіційну електронну адресу ЧДТУ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на адресу приймальної комісії ЧДТУ Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ставити запитання також можна у приватних повідомленнях на facebook сторінці Черкаського державного технологічного університету.