,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Майбутнім абітурієнтам розповіли про переваги навчання в ЧДТУ
Вівторок, 25 лютого 2020 14:27

Майбутнім абітурієнтам розповіли про переваги навчання в ЧДТУ

У суботу, 22 лютого, у Черкаському державному технологічному університеті відбувся Інформаційний день абітурієнта, на якому представники навчального закладу розповіли майбутнім студентам про особливостей вступної кампанії 2020 року, перелік загальноосвітніх предметів для реєстрації на ЗНО, порядок подання електронних заяв для вступу на навчання та надали інформацію щодо вступу на навчання поза конкурсом (пільгові категорії вступників). Про це інформує «Вичерпно».

Черкащанка Аліна Марченко, яка цього року збирається вступати до ЧДТУ, розповідає, що отримала в цей день унікальну нагоду на власні очі побачити справжнє студентське життя та відчути себе частиною великої університетської родини.

- Хочу подякувати керівництву закладу за організацію Інформаційного дня абітурієнта. Я отримала дуже цікаву та важливу інформацію з приводу порядку вступу до університету та реєстрації на ЗНО. Дуже задоволена, що отримала вичерпні відповіді, — зауважила Аліна Марченко.

Аби організувати такий захід та запросити майбутніх абітурієнтів, керівництво університету об’їздило всі об’єднані територіальні громади Черкащини. Ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор переконаний, що проведення подібних заходів є надзвичайно важливим для молоді, оскільки від цього залежатиме їх професійне майбутнє.

Безперечно, якщо університет буде заявляти про себе, то, відповідно, про нього будуть знати й вступники. В останні десять років спостерігаємо величезний попит на інженерну спеціальність. Раніше всі хотіли вступати на економічний та юридичний факультети, але зараз майбутні студенти аналізують ринок праці і ставляться до цього досить виважено. Треба розуміти, які спеціальності користуватимуться значним попитом у майбутньому, — наголосив Олег Олександрович.

Зазначимо, що Черкаський державний технологічний університет є провідним державним технологічним закладом вищої освіти Черкащини, який за період 60-річної діяльності підготував десятки тисяч дипломованих фахівців. Випускники університету – це висококваліфіковані спеціалісти нового покоління, здатні організувати ефективне виробництво у ринкових умовах на основі сучасних технологій, які успішно конкурують на ринку праці і мають попит серед роботодавців не лише Черкащини, а й усієї України.