,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас ЧДТУ сприятиме організації фахових занять для молоді Хлистунівської громади
П'ятниця, 06 грудня 2019 09:58

ЧДТУ сприятиме організації фахових занять для молоді Хлистунівської громади

     4 грудня під час Дня ЧДТУ в Хлистунівській об'єднаній територіальній громаді, що на Городищині, Черкаський державний технологічний університет уклав партнерську угоду з Виконавчим комітетом Хлистунівської сільської ради. Про це інформує «in.ck.ua» посилаючися на пресслужбу ЧДТУ.     

    Ректор ЧДТУ Олег Григор і заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Мікус підписали Договір про співпрацю для максимальної реалізації і розвитку творчого та науково-дослідного потенціалу молоді, а також розвитку економічного і культурологічного потенціалу учнівської молоді Хлистунівської ОТГ. 

   Відповідно до підписаної угоди, партнери спільними зусиллями будуть стимулювати суспільну і соціальну активність молоді; національно-патріотичне виховання дітей та молоді; розвиток підприємницьких ініціатив молоді Хлистунівськеої громади; розвиток молодіжного та дитячого туризму; пошук і підтримку юних талантів; організацію і проведення конференцій, презентацій, круглих столів, виставок і т. п.; соціальну підтримку та соціально-правовий захист молоді; популяризацію здорового способу життя і занять фізичною культурою і спортом серед молоді тощо.

   Окремою перспективою партнерської співпраці Черкаський державний технологічний університет і Хлистунівська громада бачать створення на базі Цвєтковського і Хлистунівського ліцеїв гуртків юних знавців готельно-ресторанної справи, юристів, економістів, ІТ-технологій та інших позакласних професійних занять.

    Отже, Черкаський державний технологічний університет спільно з освітніми установами та керівництвом Хлистунівської об'єднаної територіальної громади докладуть максимум зусиль і будуть створювати гідні умови, щоб молодь вчилася, працювала і жила на Черкащині!

Источник: https://in.ck.ua/cherkasskiy-gosudarstvennyy-tehnologicheskiy/novosti/chgtu-posposobstvuet-organizacii