,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Провідний навчальний заклад Черкащини провів День відкритих дверей (ФОТО)
П'ятниця, 22 листопада 2019 11:00

Провідний навчальний заклад Черкащини провів День відкритих дверей (ФОТО)

     16 листопада Черкаський державний технологічний університет гостинно відчинив двері для майбутніх студентів, їхніх батьків та всіх, кому цікаво, чим живе сьогодні провідний навчальний заклад регіону. Про це інформує «Вичерпно».

     Черкаський державний технологічний університет на сьогодні є одним із провідних вищих державних навчальних закладів України, який готує висококваліфікованих фахівців для багатьох галузей економіки й народного господарства, науково-дослідних і виробничих організацій, державних та приватних установ.

«Ми активно розвиваємося, відкриваємо спеціальності, які потрібно для ринку праці, активно співпрацюємо з роботодавцями, постійно проводимо різні заходи, тобто максимально орієнтуємося під потреби ринку. Зараз упроваджуємо елементи дуальної освіти, оскільки розуміємо, що це та ніша, яку ми можемо зайняти і саме те, що потрібно роботодавцям. Постійно спілкуємося з абітурієнтами, зараз масштабно їздимо по ОТГ, розповідаємо, пояснюємо, тобто не тільки запрошуємо абітурієнтів, а й їдемо до них. Ми відкриті для всіх, можна у будь-який час заходити та консультуватися», — розповів у коментарі «ВиЧЕрпно» відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Мильніченко.

     Цього дня в університеті працювала Інформаційна платформа, де випускники могли дізнатися про особливості вступної кампанії 2020 року, напрями та спеціальності, запитати про деталі навчального процесу, молодіжні проєкти, дозвілля студентів, ознайомитися із презентаційними стендами факультетів. А також поспілкуватися із адміністрацією закладу, деканами, викладачами, співробітниками та студентами університету.

10-класниця Надія із Чигирина розповіла, що ЧДТУ обрала для вступу саме тоді, коли до них приїжджали в школу представники навчального закладу та розповідали про факультети й особливості вступу.

«Мені сподобалася професія маркетолога або економічного підприємця. Сьогодні я дізналася, що необхідно для того, аби вступити до ЧДТУ, а саме: які потрібно скласти предмети на ЗНО, яку кількість балів набрати. Тішить те, що є достатньо безкоштовних місць», — зазначила школярка.

      Студентові першого курсу «Політичної філософії» Тимуру навчання у ЧДТУ дуже подобається, насамперед, професійним підходом викладачів до студентів. Вони не просто читають лекції, а заохочують до навчання, до вивчення предмету, із душею проводять заняття.

«Хочу звернутися до всіх абітурієнтів, щоб вони не просто вступали абикуди, а щоб були вмотивовані. Зі свого боку Черкаський державний технологічний університет дає всі можливості для розвитку як особистості, так і професіоналізму», — підсумував першокурсник.