,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас ЧДТУ розвиває партнерство з громадами та освітніми установами Корсунщини
Вівторок, 19 листопада 2019 10:37

ЧДТУ розвиває партнерство з громадами та освітніми установами Корсунщини

     15 листопада у час Дня ЧДТУ в Набутівськой об'єднаної територіальної громади Черкаський державний технологічний університет уклав Договори про співпрацю з Набутівськой ОТГ (голова - Олег Малюга), Авторської А. А. Захаренко середньою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів с. Сахнівка Набутівської сільської ради (директор - Ніна Кияниця), Нетеребськім навчально-виховним комплексом "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів" Набутівського сільської ради (директор - Тетяна Сірош) Деренковецкім навчально-виховним комплексом "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І -ІІІ ступенів "Набутівського сільської ради (директор - Олександр Гладкий) та Драбівському навчально-виховним комплексом". Про це повідомляє «in.ck.ua» посилаючися на прес-службу ЧДТУ.

      Згідно підписаних партнерських угод, Черкаський державний технологічний університет і кожен з партнерів буде докладати максимум спільних зусиль для ефективної реалізації і розвитку творчого та науково-дослідного потенціалу молоді Набутівськой громади, а також розвитку економічного і культурологічного потенціалу суспільства.

     Черкаський державний технологічний університет спільно з освітніми установами та керівництвом Набутівськой об'єднаної територіальної громади створювати гідні умови, щоб молодь вчилася, жила і працювала на Черкащині!

Источник: https://in.ck.ua/cherkasskiy-gosudarstvennyy-tehnologicheskiy/novosti/chgtu-razvivaet-partnerstvo-s-obshchinami