,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас День ЧДТУ пройшов у Медведівській ОТГ
П'ятниця, 05 квітня 2019 10:32

День ЧДТУ пройшов у Медведівській ОТГ

     3 квітня Черкаський державний технологічний університет на запрошення голови Медведівської сільської об'єднаної територіальної громади Олексія Лавріненка влаштував День ЧДТУ в Медведівській сільській ОТГ на Чигиринщині для учнів шкіл, їхніх батьків та всіх зацікавлених в отриманні гідної освіти. Про це інформує «Прочерк» посилаючись на прес-центр ЧДТУ.

На просвітницько-іміджевий захід, який проходив на базі Медведівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені Максима Залізняка (директор Ірина Казначей), завітали Перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Тарас Висоцький, голова Чигиринської райдержадміністрації Володимир Клименко, голова Чигиринської районної ради Валентина Алєксєєвець, заступник голови Чигиринської райдержадміністрації Микола Турик.

День ЧДТУ в Медведівській сільській об'єднаній територіальній громаді – це не лише цікава профорієнтаційна подія, а й важливий крок до прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме професійне майбутнє молоді.

Черкаський державний технологічний університет на сьогодні є одним із провідних державних навчальних закладів України, який готує висококваліфікованих фахівців для багатьох галузей економіки, науково-дослідних і виробничих організацій та установ держави.

     – Сьогодні ми раді представити Черкаський державний технологічний університет у вашій громаді, оскільки ми маємо сучасні передумови для підготовки висококваліфікованих фахівців у різноманітних галузях, які є конкурентоспроможними на ринку праці, – наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор–  Обираючи Черкаський державний технологічний університет – ви обираєте успішне майбутнє.

До Дня ЧДТУ в Медведівській сільській ОТГ кожен факультет, кожна кафедра університету підійшли з усією відповідальністю, підготувавши пізнавальну насичену програму під назвою «Науковий пікнік ЧДТУ»: майстер-класи, вікторини, презентації, виставки, неформальне знайомство зі студентами та викладачами, демонстрації останніх науково-технічних досягнень й унікальних винаходів науковців університету та ще багато всього цікавого.

Протягом заходу всі учасники мали унікальну нагоду у невимушеній атмосфері поспілкуватися з ректором ЧДТУ Олегом Григором, проректорами, деканами факультетів, лідером студентського самоврядування університету Віктором Гузенком, відповідальним секретарем приймальної комісії Сергієм Мильніченком, викладачами та студентами дружної родини Черкаського державного технологічного університету, впевнитися в унікальності навчального закладу та визначитися з вибором майбутньої професії.

Модератор заходу проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренкоознайомив присутніх з насиченим культурним життям навчального закладу, навів приклади цікавих патріотично-просвітницьких заходів, які користуються неабиякою популярністю серед молоді, та наголосив, що Черкаський державний технологічний університет дає не лише глибокі фахові знання, а й слугує платформою для саморозвитку та самовдосконалення.

     – Запорука щасливого та гідного майбуття – це правильно обраний фах, а спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців у ЧДТУ, завжди були та будуть актуальними на ринку праці, – запевнив Валентин Лазуренко.

Під час візиту в Медведівську сільську ОТГ відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУСергій Мильніченко розповів майбутнім студентам та гостям Дня ЧДТУ про особливості вступної кампанії 2019 року та правила прийому на навчання до Черкаського державного технологічного університету. Зі свого боку голова Студентської ради ЧДТУ Віктор Гузенко від імені студентства привідкрив завісу прогресивного активного студентського життя в навчальному закладі та запросив приєднатися до родинного кола Черкаського державного технологічного університету.

Важливою подією у межах Дня ЧДТУ в Медведівській сільській ОТГ стало підписання Договору про співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та Медведівською сільською об’єднаною територіальною громадою.