,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ пройшов благодійний концерт до Дня Святого Миколая
Понеділок, 24 грудня 2018 09:52

У ЧДТУ пройшов благодійний концерт до Дня Святого Миколая

20 грудня в актовій залі ЧДТУ молодіжний рух Ротаракт спільно з Черкаським державним технологічним університетом організували благодійний концерт задля збору коштів на подарунки дітям воїнів АТО/ООС до Дня Святого Миколая. Про це інформує Нова Доба, посилаючись на прес-службу ЧДТУ.

– Цей захід організований молодіжним крилом організації Rotary, яка здобула і має міжнародне визнання. Головна мета Rotaract – здійснення благочинних справ, а унікальність цього заходу полягає в тому, що він організований власними силами студентів, молоді для доброї справи, – зазначила членкиня Rotary club Черкаси, завідувачка кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ Анжела Бойко.

У доброчинній події взяли участь талановиті співаки і музиканти Черкаського державного технологічного університету, Черкаської дитячої музичної школи №2, Черкаського музичного училища імені Семена Гулака-Артемовського та відомий Черкаський гурт «Сонце в кишені».

Молоді, енергійні, небайдужі активісти молодіжної організації Ротаракт та Черкаського державного технологічного університету прагнуть втілити дитячі мрії та поділитися теплом сердець з тими, хто цього потребує.