,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Патрульні зіграли зі студентами у волейбол (ФОТО)
Понеділок, 22 жовтня 2018 15:32

Патрульні зіграли зі студентами у волейбол (ФОТО)

Волейбольні команди ЧДТУ та Патрульної поліції м. Черкаси зустрілися у товариському матчі в межах соціального проекту "Взаємодія робить нас сильними".

Повідомляє громадсько-політичне видання Прес-Центр

Напередодні Дня українського козацтва і Дня захисника України в Черкаському державному технологічному університеті відбувся товариський волейбольний матч між командами Патрульної поліції міста Черкаси та Черкаського державного технологічного університету в межах соціального проекту "Взаємодія робить нас сильними".

Перша товариська гра з волейболу завершилася нічиєю, та вже через два тижні команди Патрульної поліції міста Черкаси та ЧДТУ зустрінуться, аби провести матч-відповідь.

Проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко відзначив цікаву захопливу гру, привітав спортсменів зі святом та разом з ініціаторкою заходу, завідуючою кафедри Соціального забезпечення, доцентом Інною Журбою вручили командам Подяки Черкаського державного технологічного університету за участь у товариському матчі в межах соціального проекту "Взаємодія робить нас сильними" та з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.