,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Студенти ЧДТУ відвідали презентацію iPhone (ФОТО)
Понеділок, 17 вересня 2018 11:42

Студенти ЧДТУ відвідали презентацію iPhone (ФОТО)

12 вересня студенти Черкаського державного технологічного університету та команда Noosphere Engineering School Cherkasy провели захід "NES open night" у межах відкритої зустрічі "Ніч інженерних ідей" (Noosphere School).

Повідомляє громадсько-політичне видання Прес-Центр

Учасники події мали нагоду ближче познайомитися з командою Noosphere Engineering School, з метою, завданнями, напрямками компанії Noosphere, зокрема дізнатися про діючі проекти Noosphere Engineering School та обговорили перспективні напрямки розвитку школи.

У ході он-лайн вебінару студенти з ЧДТУ (м. Черкаси), НУВГП (м. Рівне), ДНУ (м. Дніпро) дізналися про проекти, які реалізуються на базі лабораторій NES і ознайомилися з розробками команд школи.

Під час заходу молодь стала учасниками он-лайн презентації "Аpple", де "яблучна" компанія представила відразу три моделі iPhone і смарт-годинник Apple Watch Series 4. Крім цього, учасники вечора віртуально відвідали каліфорнійський кампус компанії – театр Стіва Джобса і дізналися про вражаючі новинки і можливості гаджетів "Аpple".

Невимушене дружнє спілкування та pizza-party стали фундаментом для подальшої плідної співпраці студентів і команди Noosphere Engineering School Cherkasy (ЧДТУ).

Noosphere Engineering School Cherkasy закликає слідкувати за анонсами подій та запрошує приєднуватися до команди на майбутніх івентах.