,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет електронних технологій і робототехніки Новини Студенти та викладачі факультету відвідали Міжнародні спеціалізовані виставки по енергетиці
Четвер, 09 листопада 2017 18:24

Студенти та викладачі факультету відвідали Міжнародні спеціалізовані виставки по енергетиці

 

8 листопада 2017 року студенти та викладачі кафедри електротехнічних систем, факультету електронних технологій і робототехніки, відвідали МІЖНАРОДНІ СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИСТАВКИ «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ – 2017» та «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАЛЬНА ЕНЕРГЕТИКА» (м. Київ), що проводились в рамках Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

 

 

«Наша країна має вражаючий потенціал ринку регенеративної енергії та «зелених» проектів і має одну з найпрогресивніших законодавчих баз у сфері відновлюваної енергетики, що містить економічні преференції. Тому, міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність», викликає величезну зацікавленість у науковців, студентів і широкого кола фахівців» – зазначив декан ФЕТР, Гончаров А.В.

 

Тематична спрямованість заходів (конференцій, семінарів, круглих столів) виставки «Енергоефективність. Відновлювальна енергетика» була присвячена стратегічним напрямкам підтримки муніципальної енергетичної реформи, енергоефективності в громадах, перспективам використання відновлювальних джерел енергії на об'єктах ЖКГ, реалізації проектів енергоефективності в будівництві, тенденціям використання енергоефективного освітлення тощо.

 

Готовність задіяти свій інноваційний потенціал у виробничому процесі продемонстрували вітчизняні та зарубіжні учасники виставки «Енергетика в промисловості – 2017»: розробники, виробники, постачальники нових технологій, які поділилися досвідом ефективного управління енергетичним господарством та застосування енергозберігаючих технологій, запровадження методів і засобів зниження енергетичних витрат на виробництві, підвищення ресурсу та ефективності роботи енергетичного та електротехнічного обладнання, та іншими інноваційними рішеннями.

 

Для викладачів та студентів ЧДТУ участь у подібній події – це унікальна можливість познайомитися іздосягненнями у сфері виробництва енергозберігаючого обладнання та інноваційних технологій, ефективного електротехнічного і енергетичного обладнання, світлотехніки, силової електроніки, кабельно-провідникової продукції, інформаційних технологій, засобів автоматизації тощо.