,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет електронних технологій і робототехніки Новини Представники факультету взяли участь у Jabil Manufacturing Day 2017
П'ятниця, 13 жовтня 2017 10:33

Представники факультету взяли участь у Jabil Manufacturing Day 2017

Представники факультету взяли участь у Jabil Manufacturing Day 2017

7-8 жовтня 2017 на Закарпатті відбувся Jabil Manufacturing Day 2017. Цей захід проводиться вже втретє і цього року були запрошені близько 100 студентів і гостей з усієї України, у тому числі представники Черкаського державного технологічного університету: декан факультету електронних технологій і робототехніки Гончаров Артем Володимирович та професор кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем Гавриш Олександр Степанович, а також кращі студенти цієї ж кафедри.

Фахівці компанії познайомили гостей з історією підприємства, провели змістовну екскурсію по підприємству, показали сучасне устаткування, на якому проводиться виготовлення і тестування електронних схем.

Експерти компанії поділилися досвідом у використанні принципів бережливого виробництва – концепції менеджменту, створеної на японському підприємстві Toyota і заснованій на неухильному прагненні до усунення всіх видів втрат.