,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет електронних технологій і робототехніки Новини У сильного факультету – сильні студенти!
Четвер, 21 вересня 2017 19:05

У сильного факультету – сильні студенти!

У сильного факультету – сильні студенти!

Студенти факультету електронних технологійі робототехніки долучилися до студентського спортивного свята, яке відбулося 19 вересня  на площі Знань ЧДТУ. Захід був приурочений до Міжнародного дня  студентського спорту. Змаганням передували два флешмоби, з танців та віджимання, після чого почалися запеклі змагання між студентами факультетів університету, у яких взяли участь і іноземні студенти.

Учасники спортивного заходу змагалися у чотирьох видах спорту, а саме, віджимання гирі, набивання м’яча, перетягування канату та швидкі шашки. Змагання проходили одночасно на різних локаціях. Жага до перемоги усіх студентів надавала цікавості та спортивного духу.

Команда факультету електронних технологій і робототехніки перемогли у двох видах змагань. Перше місце зайняла команда ФЕТР у запеклій боротьбі перетягування канату (Богуш Антон (гр. БІ-46), Луцик Євген (гр. П-41), Пєтухов Геннадій (гр. СКРТ-78), Фальківський Олег (гр. ЕСЕ-066), Якименко Юрій та Вдовенко Олександр (гр. ЕСЕ-076), яке відбувалося у декілька етапів.

До трійки кращих гирьовиків університету увійшло двоє міцних хлопців, які навчаються на п’ятому курсі ФЕТР. Перше місце посів студент групи ЕСЕ-076 Якименко Юрій, а почесне друге ­– студент групи ТК-074 Пономаренко Микола.

Захід показав, що в університеті навчається велика кількість небайдужої до свого здоров’я та майбутнього молоді.

Усім студентам, що боролися за спортивний рівень факультету електронних технологій та робототехніки, велика подяка, а переможцям, бажаємо нових спортивних перемог у майбутньому.