,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет електронних технологій і робототехніки Новини На факультеті електронних технологій і робототехніки ЧДТУ студентам вручили сертифікати Мережевої академії Cisco
Четвер, 07 листопада 2019 08:23

На факультеті електронних технологій і робототехніки ЧДТУ студентам вручили сертифікати Мережевої академії Cisco

 

Уже третій рік в Черкаському державному технологічному університеті функціонує мережева академія Cisco. Чергові групи студентів другого курсу факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ: РТ-86, СКРТ-88, СКРС-84, СКМ-85, СКЕСЕ-89, РС-83, ЕСЕ-82 спеціальностей «Телекомунікації та радіотехніка», «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» отримали сертифікати IT Essentials Мережевої академії Cisco про набуття кваліфікації для обслуговування і ремонту ПК.

 

Сертифікати студентам урочисто вручили декан факультету електронних технологій і робототехніки Артем Гончаров та інструктор Мережевої академії Cisco при ЧДТУ Анатолій Чепинога.

 

Базовий курс IT Essentials дозволяє студентам набути необхідних навичок для сьогодення в області комп'ютерної інженерії, компонентів комп'ютерів. Під час навчання вони опанували процедури встановлення, налаштування та усунення несправностей устаткування і програмного забезпечення, здобули вміння виконувати поетапну збірку комп'ютерної техніки та планове технічне обслуговування, отримали практичні навички встановлення та налаштування операційних систем, підключення до мережі, проведення оновлення або заміни компонентів комп'ютерів.

 

Отримані сертифікати дозволяють студентам мати кращі можливості при виборі першого робочого місця на ринку праці та є основою для подальшого проходження сертифікації в академії Cisco з професійних курсів CCNA, CCNA Cyber Ops.