,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет електронних технологій і робототехніки Новини Науковці та студенти факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ взяли участь у Міжнародному паливному конгресі
Середа, 06 листопада 2019 12:20

Науковці та студенти факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ взяли участь у Міжнародному паливному конгресі

Делегація від Черкаського державного технологічного університету на чолі з деканом факультету електронних технологій і робототехніки Артемом Гончаровим та завідувачем кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем Володимиром Палагіним разом зі студентами факультету відвідали Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та взяли участь у Міжнародному паливному конгресі, організованому Івано-Франківським студентським відділенням SPE та Інститутом нафтогазової інженерії за підтримки USAID (Проект «Енергетична безпека»).

 

Міжнародний паливний конгрес – це непересічна й масштабна подія на теренах нашої держави, спрямована на те, щоб дати можливість активним, молодим науковцям і студентам продемонструвати свої ідеї щодо вирішення ключових питань у галузі, ознайомитись із передовим досвідом професіоналів й обмінятись знаннями і навиками.

 

Привітав учасників Конгресу у стінах ІФНТУНГ і побажав плідної роботи перший проректор університету Олег Мандрик: «Ознайомлення з новітніми прогресивними технологіями в нафтогазовій галузі забезпечить підвищення професійних навиків молодих фахівців задля вирішення завдань енергетичної безпеки держави». З вітальним словом до присутніх також звернулись почесні гості – старший радник з питань енергетики офісу енергетичного розвитку USAID Шукру Богут і регіональний директор SPE Центральної та Східної Європи Жан-Марк Дюма.

 

До роботи Конгресу залучені представники з 9 ЗВО України, 4 іноземних університетів і 16 провідних компаній галузі. Загалом, у заході взяло участь понад 100 професіоналів SPE Польщі, Румунії, Туреччини, Лівану, Камеруну, Єгипту, які впродовж Конгресу ділились своїм досвідом з впровадження інновацій в галузі, досягнення професійного росту та реалізації амбітних планів.

 

Учасники конгресу мали можливість заслухати ряд цікавих доповідей як представників компаній, так і науковців та студентів з різних країн світу та обговорити сучасні тенденції розвитку та проблематику галузі. Усі доповіді та виступи були представлені виключно англійською мовою, тому учасники заходу також мали можливість підвищити свій рівень володіння англійською мовою.

 

Представники факультету електронних технологій і робототехніки Черкаського державного технологічного університету висловлюють щиру подяку організаторам конгресу та особисто директору інституту нафтогазової інженерії Олегу Витязю, гендерному спеціалісту USAID проекту енергетичної безпеки Юлії Галустян та керівництву ЧДТУ в особі Олега Григора за надану можливість бути учасниками International Fuel Congress 2019 та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.