,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет електронних технологій і робототехніки Новини Студенти та викладачі факультету взяли участь у велопробігу до всесвітнього Дня вишиванки
П'ятниця, 17 травня 2019 09:27

Студенти та викладачі факультету взяли участь у велопробігу до всесвітнього Дня вишиванки

16 травня, вже традиційно, дружна родина Черкаського державного технологічного університету разом із шанованими гостями зібралася на Площі Знань з нагоди Дня вишиванки, який щорічно відзначається у третій четвер травня.

Для українців, вишиванка це не просто елемент одягу, це своєрідний оберіг для тіла і душі, адже у вишивці закладений генетичний код України, Українська вишивка це скарбниця вірувань, звичаїв та духовних цінностей народу.

- Черкаський державний технологічний університет щороку долучається до Всесвітнього Дня вишиванки. Ми пам'ятаємо і завжди пам’ятатимемо своє коріння, а наша країна продовжуватиме розвиватися та ставати потужнішою з кожним роком. Всім бажаю щастя і зичу процвітання нашій країні,наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

  Справжньою родзинкою цьогорічного свята став Вишиванковий велопробіг.  Ідею патріотичного велопробігу запропонував  ректор ЧДТУ Олег Григор,  ініціативу активно підтримав та взявся до втілення заступник декана з виховної роботи факультету електронних технологій  і робототехніки, доцент   Андрій Чорній спільно з Відділом студентського розвитку та культурних програм, а профспілковий комітет ЧДТУ забезпечив фінансову підтримку заходу.