,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет електронних технологій і робототехніки Новини На факультеті розпочався новий сезон безкоштовних курсів з робототехніки
Понеділок, 24 вересня 2018 17:31

На факультеті розпочався новий сезон безкоштовних курсів з робототехніки

 

Діти кажуть «Ми створюємо роботів!»

Ми кажемо «Ми вчимо навичкам майбутнього!»
 

 

24 вересня на базі кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем (РТРС) стартував другий сезон безкоштовних курсів з робототехніки для школярів 8-11 класів, які цікавляться електронікою, робототехнікою, сучасними інтелектуальними розробками та готові поринути в світ творчості і виготовити свій власний проект.
 
Як стверджують фахівці, робототехніка – ключовий сегмент, що цікавить інвесторів. Широке застосування робототехніки на виробництві, медицині, освіті, сільському господарстві, сфері обслуговування спонукає молодих людей вивчати цей напрямок і самовдосконалюватися.
 
Завдяки відкритій на кафедрі РТРС лабораторії сучасних цифрових рішень і робототехнічних систем учні зможуть познайомитися з основами програмування, платформою Arduino для цифрового керування різноманітними пристроями, основами розробки автоматизованих Smart систем, прийняти участь у розробці власного першого проекту.
 
Заняття проводяться щопонеділка о 1630, в ауд.304-1 (третій поверх) головного корпусу ЧДТУ
 
.