,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет електронних технологій і робототехніки Новини У ЧДТУ на нашому факультетмі урочисто вручили дипломи випускникам 2018
П'ятниця, 06 липня 2018 18:16

У ЧДТУ на нашому факультетмі урочисто вручили дипломи випускникам 2018

Вручення дипломів 2018

4 липня на Площі Знань Черкаського державного технологічного університету зібралися викладачі, випускники, батьки, студенти, та шановані гості з нагоди урочистої церемонії  вручення цьогорічним випускникам дипломів за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, спеціаліст та магістр.

Швидко промайнув час і  настав  день випуску зі  стін рідної Alma Mater. Позаду – студентські  будні та свята, іспити та заліки, захист дипломних робіт,  попереду - можливість реалізувати себе як фахівця та особистість в зрілому  дорослому житті.

 

Сьогоднішній день одночасно сумний і святковий. Науково-педагогічний персонал та працівники університету впевнені, що сьогодні випускаються у доросле життя найкращі спеціалісти, які будуть працювати на благо України,наголосиву вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. Дякую батькам, що виховали справжніх патріотів своєї країни, а науково-педагогічному персоналу спасибі за те, що доклали максимум зусиль, щоб випустити у світ чудових висококваліфікованих фахівців.

 

В особливий для Черкаського державного технологічного університету день привітати випускників, їхніх рідних та викладачів,  висловити щирі побажання і підтримати фаховою порадою завітали почесні гості: перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віталій Коваль, начальник Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський, голова  Федерації профспілок Черкаської області, член Наглядової Ради ЧДТУ Петро Шевченко,  Начальник управління патрульної поліції м. Черкаси Олександр Кокоба; заслужений художник України, майстер народного мистецтва, член  Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка Олександра Теліженко; представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення в Черкаській області Надія Горбаченко;  регіональний координатор Благодійного фонду родини Богдана Гаврилишина Олена Фюдр; заступник Начальника черкаського обласного управління «Ощадбанку» Володимир Головченко.