,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Інформаційний центр ЄС Події Інформаційний центр ЄС при ЧДТУ заохочує молодь до участі в конкурсі есе «10 років Євромайдану: як європейські цінності визначили шлях України»
Четвер, 08 лютого 2024 11:37

Інформаційний центр ЄС при ЧДТУ заохочує молодь до участі в конкурсі есе «10 років Євромайдану: як європейські цінності визначили шлях України»

Інформаційний центр ЄС при ЧДТУ заохочує молодь до участі в конкурсі есе «10 років Євромайдану: як європейські цінності визначили шлях України»

Інформаційний центр ЄС у Черкаській області, що діє на базі Черкаського державного технологічного університету заохочує взяти участь у конкурсі есе на тему: «10 років Євромайдану: як європейські цінності визначили шлях України».

Революція гідності  — це героїчний подвиг українців, котрі 10 років тому ціною власного життя не дозволили поставити крапку у відносинах між ЄС та Україною.

Підкреслюючи нерозривність цих двох дат, Представництво ЄС в Україні пропонує всім охочим віком від 16 до 25 років поділитися своїми роздумами в есе на тему: «10 років Євромайдану: як європейські цінності визначили шлях України».

Мова написання  — англійська

Дедлайн  —  14 січня 2024 року

Електронна адреса для ваших есе — Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її." style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(51, 102, 255); text-decoration-line: none; box-shadow: none;">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Переможці конкурсу отримають призи від Представництва ЄС в Україні, про які ми повідомимо згодом 

Більше про умови конкурсу за посиланням: https://bit.ly/482Q2ow

https://finance.chdtu.edu.ua/2023/12/20/informaczijnyj-czentr-yes-pry-chdtu-zaohochuye-molod-do-uchasti-v-konkursi-ese-10-rokiv-yevromajdanu-yak-yevropejski-czinnosti-vyznachyly-shlyah-ukrayiny/