,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Інформаційний центр ЄС Події Вітаємо Представництво Європейського Союзу з 30-тою річницею з початку роботи в Україні
Четвер, 08 лютого 2024 11:35

Вітаємо Представництво Європейського Союзу з 30-тою річницею з початку роботи в Україні

Вітаємо Представництво Європейського Союзу з 30-тою річницею з початку роботи в Україні

Університетська спільнота Черкаського державного технологічного університету щиро вітає Представництво Європейського Союзу в Україні з 30-річчям!

Співпраця університету з Представництвом ЄС в Україні розпочалася у 2018 році, зі створення Інформаційного центру ЄС в Черкаській області.

Ваша підтримка надає нові можливості для розвитку освітніх і наукових ініціатив, міжнародного співробітництва, розкриття професійного і творчого потенціалу працівників і студентів.

Дякуємо за широку та всеосяжну допомогу Європейського Союзу Україні!

Зичимо Вам невичерпного натхнення й енергії для результативного продовження зміцнення зв’язків між Україною та Європейським Союзом; ефективного підтримання діалогу з урядовими установами; втілення проєктів, реалізації ідей та ініціатив на шляху до Євроінтеграції!!!

З теплом у серцях згадуємо 6 червня 2018 року і дякуємо голові відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Юргісу Вільчінскасудокументалісту відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Ірині Стаднійчук, які прибули до університету на урочисту подію відкриття Інформаційного центру ЄС в Черкаській області.

#EUinUA30 , #StandWithUkraine, #РазомМиЄвропа, #EUStudyDays.

https://finance.chdtu.edu.ua/2023/12/19/vitayemo-predstavnycztvo-yevropejskogo-soyuzu-z-30-toyu-richnyczeyu-z-pochatku-roboty-v-ukrayini/