,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Інформаційний центр ЄС Події Інформаційний центр ЄС запрошує науковців до публікації праць в журналах Кембриджу
Четвер, 08 лютого 2024 11:30

Інформаційний центр ЄС запрошує науковців до публікації праць в журналах Кембриджу

Інформаційний центр ЄС запрошує науковців до публікації праць в журналах Кембриджу

Інформаційний центр ЄС в Черкаській області, який працює на кафедрі фінансів, запрошує науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти Черкаського державного технологічного університету опублікувати свої дослідження у відкритому доступі в журналах Кембриджу.

Публікація є можливою, навіть якщо Ви не маєте доступного фінансування. Унікальна можливість для українських університетів відкрита до 31 грудня 2024 року.

Це пілотний проєкт «Кембриджська ініціатива відкритого фінансування – усунення бар’єрів для публікацій у відкритому доступі».

Кембриджська ініціатива відкритого фінансування охоплює понад 5000 установ по всьому світу.

Понад 100 країн мають право на повністю фінансовану публікацію у відкритому доступі в усіх золотих і гібридних журналах без прямих витрат для авторів або їхніх установ.

Україна є однією з країн, що входить до цієї ініціативи.

З повним списком країн-учасниць можна ознайомитися тут.

Проєкт відкритий для авторів з 1 липня 2023 року до 31 грудня 2024 року. Подання заявки не вимагається. Автори автоматично мають право на публікацію у відкритому доступі, як тільки їхня стаття буде прийнята. Право на публікацію визначається приналежністю авторів-кореспондентів. Докладніше тут.

https://finance.chdtu.edu.ua/2023/12/10/informaczijnyj-czentr-yes-zaproshuye-naukovcziv-do-publikacziyi-pracz-v-zhurnalah-kembrydzhu/