,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Інформаційний центр ЄС Події Кафедра фінансів долучається до виконання проекту Cred4tech програми Еразмус+
Четвер, 08 лютого 2024 11:21

Кафедра фінансів долучається до виконання проекту Cred4tech програми Еразмус+

Кафедра фінансів долучається до виконання проекту Cred4tech програми Еразмус+

У рамках ініціативи “MOOC-based micro-credentials for teacher professional development – Мікрокваліфікації на основі MOOC для професійного розвитку викладачів (CRED4TEACH)” відбудеться безкоштовне стажування для викладачів, спрямоване на навчання групи тренерів у сфері дистанційного асинхронного навчання. Партнер проєкту – університет Anadolu University (Туреччина) – проведе тренінги “MOOC Design and Delivery” і “Towards Becoming a MOOC-designer” в асинхронному дистанційному форматі з листопада 2023 року по січень 2024 року. До складу десяти викладачів Черкаського державного технологічного університету, які візьмуть участь та в подальшому реалізуватимуть проєкт увійшла і професор кафедри фінансів Олена Березіна.

13 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч, де учасники отримали інформацію про мету навчання, курсову програму та вирішили технічні питання. По завершенню стажування викладачі набудуть необхідні знання та навички для розробки та наповнення власних курсів із підвищення кваліфікації українських педагогів. Професор Чингіз Хакан Айдин з університету Anadolu, розробник та тренер курсів, привітав учасників з початком навчання і побажав успіху у вивченні матеріалів.

Мета проєкту CRED4TEACH – створити чотири регіональні центри, які надаватимуть офіційно визнані Міністерством освіти та науки України курси для отримання мікрокваліфікацій та підвищення кваліфікації викладачів усіх рівнів освіти. Ці курси можна буде пройти дистанційно, використовуючи накопичувальну систему. Українські ЗВО та Національне агентство кваліфікацій працюватимуть у консорціумі, до якого включені університети та відповідні національні агентства Албанії, Чорногорії, Німеччини, Естонії та Туреччини.

https://finance.chdtu.edu.ua/2023/11/16/kafedra-finansiv-doluchayetsya-do-vykonannya-proektu-cred4tech-programy-erazmus/