,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Інформаційний центр ЄС Події Професор кафедри фінансів Олена Березіна взяла участь у Щорічній зустрічі Інформаційних центрів ЄС
Четвер, 08 лютого 2024 11:17

Професор кафедри фінансів Олена Березіна взяла участь у Щорічній зустрічі Інформаційних центрів ЄС

12-13 липня професор кафедри фінансів, координатор Інформаційного центру ЄС в Черкаській області Олена Березіна взяла участь у Щорічній зустрічі координаторів Інформаційних Центрів ЄС.  Захід відбувся у Львові на базі Львівського національного університету імені Івана Франка у рамках проєкту Представництва ЄС «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні».

Метою Щорічних зустрічей Інформаційних Центрів ЄС є об’єднання  учасників мереж ЄС, ознайомлення із останніми новаціями та політиками ЄС у відносинах з Україною, з інформацією щодо допомоги ЄС Україні у війні та відбудові, створення умов для обміну досвідом між усіма учасниками заходу, підвищення їх знань та навичок у питаннях, пов’язаних з інтеграцією України до Європейського Союзу.

Зустріч відбулась за участі Вікторії Давидової, радниці з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні.

Учасники поділилися результатами роботи Інформаційних центрів в умовах воєнного стану, обговорили виклики, які постають перед центрами та визначили шляхи їх подолання. Досвід кожного Інформаційного центру, пов’язаний з залученням молоді до вивчення питань інтеграції України до Європейського Союзу, є унікальним і вагомим на шляху України до ЄС.

https://finance.chdtu.edu.ua/2023/07/28/profesor-kafedry-finansiv-olena-berezina-vzyala-uchast-u-shhorichnij-zustrichi-informaczijnyh-czentriv-yes/