,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Інформаційний центр ЄС Події Провели спортивний забіг #ШахрайГудбай та з нагоди Дня Європи
Четвер, 08 лютого 2024 11:10

Провели спортивний забіг #ШахрайГудбай та з нагоди Дня Європи

17 травня 2023 р. викладачі кафедри фінансів спільно з викладачами кафедри фізичного виховання та здоров’я людини ЧДТУ провели спортивний забіг. Цей захід відбувся в межах двох інформаційних компаній від Національного банку України та Представництва ЄС в Україні.
Щорічно, в травні, відзначається День Європи – свято на відзначення миру та єдності на європейському континенті.
Національний банк України запустив Всеукраїнську інформаційну кампанію з платіжної безпеки #ШахрайГудбай. Від 03 квітня до 31 травня тривають заходи, спрямовані на підвищення рівня платіжної безпеки серед студентів. Ці заходи допоможуть дізнатися більше про захист від шахраїв та є важливими кроками до побудови безпечного фінансового майбутнього для всіх. Адже під час повномасштабної війни платіжне шахрайство не зникло, а навпаки спостерігається збільшення проявів кібершахрайства та кіберзлочинності. Протидіяти цьому можна лише через обізнаність та критичне мислення.
Уже близько 400 навчальних закладів України доєдналися до кампанії #ШахрайГудбай. Долучився до кампанії і наш Черкаський державний технологічний університет.
Кафедра фінансів разом із кафедрою фізичного виховання та здоров’я людини провели спортивний забіг #ШахрайГудбай,  під час якого учасники вчились уникати платіжного шахрайства. Також всі мали змогу перевірити свою обізнаність щодо ЄС, стати повноправним членом якого прагне Україна.
Ми вдячні нашим колегам за підтримку ідеї командного спортивного змагання у вигляді естафети!
Долучайтесь разом із кафедрою фінансів Кафедра Фінансів ЧДТУ / Department of Finance, CSTU до заходів з підвищення рівня платіжної безпеки! Навчайте фінансовій безпеці своїх батьків та друзів!
Тримаємо освітній та фінансовий фронт разом!
Дякуємо Збройним силам України за можливість стати учасниками цієї інформаційної кампанії!
https://finance.chdtu.edu.ua/2023/05/18/provely-sportyvnyj-zabig-shahrajgudbaj/