,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Інформаційний центр ЄС Події Інформаційний центр ЄС в Черкаській області запрошує студентів та аспірантів подавати заявки на EU Study Days 2023
Четвер, 08 лютого 2024 11:01

Інформаційний центр ЄС в Черкаській області запрошує студентів та аспірантів подавати заявки на EU Study Days 2023

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує перший набір учасників на навчання в онлайн-школі EU Study Days, яке відбудеться у березні–травні 2023-го року. 

Про проєкт

EU Study Days (Єврошколи) є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні і надає можливість українським студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Крім того, проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

Про програму

Навчальна програма онлайн-школи, що складається із 10 модулів, передбачає вивчення: історії ЄС, основних інституції та цінностей ЄС; викликів та досягнень європейської інтеграції України; політик ЄС –  Європейський зелений курс, Єдиний цифровий ринок, європейські політики у сфері міграції та управління кордонами, захисту цифрових прав, подолання інформаційних пасток, боротьби з дезінформацією, фейками, маніпуляціями тощо.

Європейські дипломати та експерти розкажуть про підтримку України Європейським Союзом (військову, гуманітарну, економічну, фінансову тощо), пріоритети допомоги ЄС у відбудові післявоєнної України, ознайомлять з програмами та проєктами ЄС в Україні. 

Учасники опанують м’які навички, які потрібні сучасній молодій людині, щоб побудувати успішну кар’єру, познайомляться з освітніми та культурними програмами та багатьма іншими можливостями для молоді у ЄС. 

Кожен модуль включатиме: 

1) відео-лекції або презентації від дипломатів або експертів Представництва ЄС в Україні, провідних європейських або українських експертів, викладачів, практиків;

2) вебінари, відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати, ігри та інші інтерактивні заходи на платформах Zoom/Webex;

3) онлайн-тест.

Онлайн-навчання триває з 15 березня до 31 травня 2023 року.

Детальна інформація: https://finance.chdtu.edu.ua/2023/01/31/informaczijnyj-czentr-yes-v-cherkaskij-oblasti-zaproshuye-studentiv-ta-aspirantiv-podavaty-zayavky-na-eu-study-days-2023/