,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У ЧДТУ готуються до феєричного конкурсу - шоу «Містер та Міс ЧДТУ - 2017»
Понеділок, 06 лютого 2017 10:18

У ЧДТУ готуються до феєричного конкурсу - шоу «Містер та Міс ЧДТУ - 2017»

У ЧДТУ готуються до феєричного конкурсу - шоу «Містер та Міс ЧДТУ - 2017»

– Інтенсивна підготовка до цього конкурсу талантів і краси розпочалась в Черкаському державному технологічному університеті наприкінці минулого року і активно продовжується у новому році, – констатує проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко. – Ми плануємо насправді масштабне дійство, традиція якого існує в університеті уже багато років. Другий рік поспіль ми проводимо конкурс саме у форматі «Містер та Міс» – і, хочу зазначити, цей конкурс є потужним стимулом для проявів усіх граней таланту наших студентів – адже вони готують і номери, і костюми, і долучаються до роботи над дизайном шоу.

– У грудні було проведено кастинг учасників, реєстрація яких велася онлайн. До складу конкурсної комісії увійшли і представники Студентської ради університету, і знані у місті фахівці, – зазначила завідуюча студентським клубом ЧДТУ Людмила Сотула. – Наразі тривають репетиції і посилена підготовка до шоу, яке ми плануємо провести у березні.