,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини Учасники студентського гурту ЧДТУ «Жарти в сторону» долучились до благодійного заходу на підтримку ЗСУ (відео)
Вівторок, 27 грудня 2022 14:04

Учасники студентського гурту ЧДТУ «Жарти в сторону» долучились до благодійного заходу на підтримку ЗСУ (відео)

Учасники студентського гурту ЧДТУ «Жарти в сторону» долучились до благодійного заходу на підтримку ЗСУ (відео)

«15 друзів Боброва». Таку назву мав благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України, який відбувся за ініціативи актора Черкаського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, Заслуженого артиста України Сергія Боброва. Захід, що пройшов 26 грудня 2022 року в стінах Черкаського театру Шевченка, об’єднав відомих черкаських артистів. До такої творчої когорти увійшли й учасники студентського гурту Черкаського державного технологічного університету  «Жарти в сторону»: фахівець Відділу студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ, студент 3 курсу Факультету інформаційних технологій і систем Даніїл Кривко та фахівець навчально-методичного відділу ЧДТУ Анастасія Парфенюк

В межах концертної програми Сергій Бобров, який, із початком повномасштабного вторгнення росії на територію України, свою плідну творчу роботу поєднує з активною волонтерською діяльністю, запропонував глядачам свої авторські пісні. Однак цього разу не лише у власному виконанні, а й у виконанні черкаських артистів. Пісні про найважливіше: кохання, дитинство, творчість, родину, любов до батьківщини, воєнні реалії, в яких живуть українці, звучали під акомпанемент гітар, контрабасу, клавіш та перкусії та в поєднанні з майстерними хореографічними постановками від артистів балету Черкаського театру. 

Чи не найважливішою частиною концертної програми «15 друзів Боброва» стала її благодійна мета – збір коштів на потреби ЗСУ. Кожен із глядачів зміг зробити свій внесок – вільний донат у скриньки, встановленні у театральному холі. Усього, за результатами музичного вечора, музикантам вдалось зібрати 17 869 гривень. Зібрані кошти волонтери на найнеобхідніше для бійців, які нині боронять Україну в одній із найгарячіших точок – під Бахмутом. 

Запис благодійного концерту, зокрема й виступи Даніїла Кривка та Анастасії Парфенюк,  – відео YouTube-каналу «про Те і про СЕ».