,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини Театральна студія «Містерія» у ЧДТУ оголошує набір творчої молоді
П'ятниця, 30 вересня 2022 10:20

Театральна студія «Містерія» у ЧДТУ оголошує набір творчої молоді

Театральна студія «Містерія» у ЧДТУ оголошує набір творчої молоді

Театральна студія «Містерія», яка розпочала свою роботу при Відділі студентського розвитку та культурних програм Черкаського державного технологічного університету, запрошує талановиту молодь у подорож дивовижним світом театру. Кожному, хто доєднається до студійної спільноти, обіцяють творчий розвиток і самореалізацію, участь у цікавих мистецьких проєктах і просто цікаве спілкування з однодумцями. 

Під час занять учасники театральної студії «Містерія» зможуть побороти страх публічних виступів, опанувати базові навички акторської майстерності, удосконалити свою дикцію та мову, розкрити свій творчий потенціал у різних напрямках театрального мистецтва, а також познайомитись з історією та сучасністю світового театрального мистецтва і всією душею полюбити театр, зазирнути в його закулісся, познайомитись із професіоналами акторської та режисерської справи. 

Сучасна молодь – прекрасна у своєму прагненні до саморозвитку і пізнання нових граней життя. Саме наші студенти й надихнули нас на створення театральної студії, адже ми мали шалений запит на такий творчий осередок в Черкаському державному технологічному університеті саме від них. І не дивно, адже, якщо повернутись у глибину історії світового й, зокрема, українського театру, то першими зразками драми, яка була зіграна прилюдно, ми маємо завдячувати середньовічним спудеям – учням братських шкіл, колегій, академій, що втілювали на сцені, серед інших драматичних форм, і містерії. Звідси й назва нашої студії, – зазначає керівниця театральної студії, начальниця відділу студентського розвитку та культурних програм Марина Северинчук

Заняття «Містерії» відбуватимуться двічі на тиждень: щовівторка та щочетверга, з 15:00 по 17:00. Перше заняття пройде вже прийдешнього вівторка, 4 жовтня, у конференцзалі ЧДТУ (1 корпус).

Запис до театральної студії та відповіді на запитання за телефоном: 

(093)469-47-48.