,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини Команда «Холодний Яр» зі студентами ЧДТУ у складі здобула перемогу в Аматорському турнірі з мініфутболу
Вівторок, 06 вересня 2022 16:56

Команда «Холодний Яр» зі студентами ЧДТУ у складі здобула перемогу в Аматорському турнірі з мініфутболу

Команда «Холодний Яр»  зі студентами ЧДТУ у складі здобула перемогу в Аматорському турнірі з мініфутболу

4 вересня 2022 року за ініціативи Черкаського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся обласний аматорський турнір з мініфутболу в межах реалізації IX етапу фізкультурно-оздоровчих заходів «Активні парки – локації здорової України». Перемогу у змаганнях здобула аматорська команда «Холодний Яр», до складу якої увійшли   студентів Черкаського державного технологічного університету. 

Мета турніру, як зазначають організатор, – залучити до рухової активності усі верстви населення, популяризувати сучасний вид спорту – мініфутбол, пропагувати здоровий спосіб життя та з допомогою фізичної культури та спорту покращити психоемоційний стан черкащан. 

У змаганнях взяли участь 5 команд з різних районів Черкаської області. В напруженій та тривалій боротьбі, з перевагою над суперниками у 4 очки,  першість здобула команда «холодноярців» (капітан –  студент Факультету гуманітарних технологій ЧДТУ Денис Марченко). Окрім того, до переможного складу аматорської команди увійшли Владислав Риндя (ФГТ), Гиндик Олександр (ФЕТАМ), Руслан Чмир (ФІТІС), Владислав Пилипенко (ФІТІС). 

Відділ студентського розвитку та культурних програм щиро вітає спортсменів та зичить нових перемог не лише на спортивних аренах, а й у навчанні!