,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини Студрада ЧДТУ активно розпочала новий навчальний рік
Вівторок, 07 вересня 2021 14:50

Студрада ЧДТУ активно розпочала новий навчальний рік

Студрада ЧДТУ активно розпочала новий навчальний рік

6 вересня 2021 Студентська рада Черкаського державного технологічного університету зібралася на перше засідання у новому 2021-2022 навчальному році. Під час зібрання молодь розглянула низку питань,  спланувала заходи на найближчий час та прийняла до лав Студентського самоврядування ЧДТУ нових активістів: Ярослава Яшного, Ігоря Васічкіна, Марію Дішлі, Єлизавету Коротку та Вікторію Степанову.

 Разом з цим, Студентська рада спільно з Відділом студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ розробила анкети для першокурсників задля виявлення нових талантів та активістів. 

Студентська рада ЧДТУ і Відділ студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ заохочують молодь слідкувати за подіями студентського й культурного життя університету в соціальних мережах https://instagram.com/stud_rada_chstu ; https://t.me/stud_rada_cstu. Також можна звертатися особисто  у Відділ студентського розвитку та культурних програм в кабінет 218 в другому корпусі, або ж у Студентську раду, що знаходиться поруч в кабінеті 216. Заступнику голови Студради ЧДТУ Ігорю Осадченку можна зателефонувати за номером: 0733703170.