,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини На випускному бакалаврів у ЧДТУ відзначили багаторічну ефективну співпрацю з Малою академією наук
Вівторок, 07 вересня 2021 14:02

На випускному бакалаврів у ЧДТУ відзначили багаторічну ефективну співпрацю з Малою академією наук

На випускному бакалаврів у ЧДТУ відзначили багаторічну ефективну співпрацю з Малою академією наук

2 липня 2021 року під час урочистої церемонії  вручення цьогорічним випускникам Черкаського державного технологічного університету дипломів за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр директорка Комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» Людмила Давиденко вручила викладачам відзнаки за плідну співпрацю, що триває не один рік.

Наша співпраця з ЧДТУ розпочалася в 1993 році, коли на Черкащині створили перший осередок МАН. Протягом цього часу кількість молоді, яка бере участь у захисті науково-дослідницьких робіт, постійно збільшується. Звичайно, великий внесок у цьому напрямі зробив викладацький склад університету. Кілька років поспіль викладачі різних кафедр долучаються до проведення всеукраїнських конкурсів і не лише як журі,   зазначила директорка Комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» Людмила Давиденко.

Насамперед Людмила Давиденко вручила ректору ЧДТУ Олегу Григору Подяку центру роботи з обдарованими дітьми для  колективу Черкаського державного технологічного університету та висловила щирі сподівання на подальше ефективне партнерство. Також Подяки обласного центру роботи з обдарованими дітьми отримали: кандидат технічних наук, доцент кафедри промислового та цивільного будівництва, декан будівельного факультету Денис Грецький; доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри приладобудування, мехатроніки та комп'ютеризованих технологій Максим Бондаренко; старший викладач кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Олександр Жиленко; кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку, аналізу і оподаткування Алла Ткаченко; кандидат біологічних наук, доцент кафедри екології Людмила Жицька; кандидат біологічних наук, доцент кафедри екології Наталія Свояк. 

Грамоти Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми за активну участь у роботі у складі журі Всеукраїнського юннатівського руху «Зелена естафета» одержали: доктор педагогічних наук, професорка кафедри загальної екології, педагогіки та психології Людмила Білик; викладач кафедри загальної екології, педагогіки та психології Віктор Сич; кандидат біологічних наук, доцент, завідувачка кафедри загальної екології, педагогіки та психології Інгріда Чемерис; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри загальної екології, педагогіки та психології Світлана Ключка.