,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У ЧДТУ нагородили переможців онлайн-флешмобу «Вишиванка-Style»
Четвер, 22 липня 2021 16:37

У ЧДТУ нагородили переможців онлайн-флешмобу «Вишиванка-Style»

У ЧДТУ нагородили переможців онлайн-флешмобу «Вишиванка-Style»

У четвер, 20 травня, Черкаський державний технологічний університет вбрався у вишиванки. Саме на цей день цьогоріч припав Всесвітній день вишиванки. Сьогодні ж свої відзнаки отримали і переможці онлайн-флешмобу  «Вишиванка-Style», організованого Студентською радою ЧДТУ за підтримки відділу студентського розвитку та культурних програм.  

Свої стилізовані світлини у вбранні з елементами української вишивки учасники раптівки публікували у соціальних мережах з хештегом #chstu_vyshyvanka_2021

За результатами конкурсу 1 місце посів студент третього курсу кафедри хімічних технологій та водоочищення будівельного факультету Валентин Дем‘яненко. Вишиванку бісером хлопцеві турботливими руками вишила бабуся. Оскільки Валентин увійшов до складу делегації Дня ЧДТУ в Чигиринській громаді, приз для нього та для його бабусі отримав Владислав Горобець. 

2 місце – другокурсниця кафедри хімічних технологій та водоочищення будівельного факультету Дарія Кам'янецька та її світлини, фотозоною для яких стала живописна територія ЧДТУ. 

Диплом за 3 місце отримали представниці факультету харчових технологій та сфери обслуговування: завідувачка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ганна Чепурда та завідувачка кафедри харчових технологій Ірина Осипенкова

Перший проректор ЧДТУ Артем Гончаров, від імені адміністрації університету привітав усіх з Днем вишиванки та урочисто вручив переможцям Дипломи. До привітань долучився голова первинної профспілкової організації ЧДТУ Василь Загородній, потішивши дипломантів солодкими подарунками.

Окрім цього, перший проректор ЧДТУ Артем Гончаров вручив представнику Студентської ради ЧДТУ  Диплом за активну національно-патріотичну роботу у плані збереження українського етнічного бренду - вишивки та участь в онлайн-флешмобі «Вишиванка-Style».