,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини ЧДТУ запрошує долучитись до онлайн-флешмобу «Вишиванка-Style»
Четвер, 22 липня 2021 16:18

ЧДТУ запрошує долучитись до онлайн-флешмобу «Вишиванка-Style»

ЧДТУ запрошує долучитись до онлайн-флешмобу «Вишиванка-Style»

Кожна нація має символи, які відображають його національні традиції та вирізняють поміж інших народів. Унікальним символом українського етносу є вишиванка. З сивої давнини у ній зашифровані національні обереги й «генетичний» код українців. Ось уже півтора десятиліття щороку, у третій четвер травня, у світі відзначають День вишиванки. Це свято не має офіційного статусу, але стало улюбленим, адже покликане єднати українців з різних куточків планети  і відроджувати багатовікові культурні традиції нашого народу. 

Цьогоріч Всесвітній день вишиванки припадає на 20 травня. З нагоди свята Студентська рада Черкаського державного технологічного університету запрошує долучитись до онлайн-флешмобу «Вишиванка-Style»

Що потрібно для участі: 

– Зробіть стилізоване фото з елементами українського одягу та заповніть онлайн-форму за допомогою QR-коду; 

– Опублікуйте фото в Instagram з хештегом #chstu_vyshyvanka_2021. 

У флешмобі можуть брати участь викладачі, студенти, співробітники ЧДТУ, діти та усі охочі. 

Фото учасників будуть опубліковані на офіційній сторінці Студради ЧДТУ. 

Нагородження переможців відбудеться 20 травня, у Всесвітній день вишиванки. Переможцям будуть вручені заохочувальні призи від Профспілкового комітету ЧДТУ.

 

Контакти організаторів:

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її." style="margin: 0px; padding: 0px;">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Мобільний: +38(050)073-24-60 

Інстаграм-директ @stud_rada_chstu