,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини ЧДТУ продемонстрував Драбівській територіальній громаді перспективи регіональної освіти
Четвер, 22 липня 2021 16:15

ЧДТУ продемонстрував Драбівській територіальній громаді перспективи регіональної освіти

ЧДТУ продемонстрував Драбівській територіальній громаді перспективи регіональної освіти

12 травня 2021 року ініціатива Черкаського державного технологічного університету   «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» досягла Драбівщини. Цього разу представники згуртованого колективу провідного технологічного закладу вищої освіти регіону, на запрошення голови Драбівської територіальної громади Світлани Орел, розгорнули Науковий пікнік та провели креативні Уроки ЧДТУ на базі Драбівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів імені С.В. Васильченка-гімназія»

     Крім того, на свято науки до Драбова завітали учні та вчителі із сусідніх сіл: Білоусівка, Бойківщина, Золотоношка, Нехайки, Перервинці. 

Науковий пікнік ЧДТУ захопив школярів різного віку: від найменших до тих, хто вже за кілька тижнів покине стіни рідних шкіл. Ознайомлюючись із винаходами та розробками науковців, розглядаючи сучасне обладнання, беручи участь у майстер-класах та вікторинах, проводячи цікаві досліди, хлопці й дівчата поринали у життя Черкаського державного технологічного університету та мріяли про майбутні професії. 

Для учнів середніх та старших класів науковці технологічного ЗВО провели низку унікальних та креативних уроків, на яких відкривали школярам захопливий світ науки та сучасних технічних галузей. 

Цього дня вчителі, учні та їхні батьки отримали нагоду поспілкуватися з ректором ЧДТУ Олегом Григором, радником ректора на громадських засадах з питань міжнародного співробітництва Айдином Наврузовим, адміністрацією закладу вищої освіти, деканами, завідувачами кафедр, професорами і доцентами, викладачами та студентами, ознайомитися зі спеціальностями університету, дізнатися про особливості навчання в Черкаському державному технологічному університеті. 

      Під час Уроку ректора ЧДТУ Олег Григор розповів про особливості вступної кампанії 2021 року, переваги навчання в Черкаському державному технологічному університеті, можливості професійного та особистого розвитку, перспективи проходження практики й стажування в Україні та закордоном, працевлаштування в успішних державних та приватних установах, закликавши молодь вчитись, працювати і жити на Черкащині. 

 Роки навчання в університеті  найщасливіші у житті. Ви маєте взяти максимум з цього періоду: отримати фах, закохатись, відпочити,  оволодіти іноземними мовами, займатись спортом, з’їздити закордон на стажування, досягти своїх перших цілей. Черкаський державний технологічний університет стане тим місцем, де все це ви зможете реалізувати, звернувся до одинадцятикласників Олег Олександрович