,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини «Вчись, працюй, живи на Черкащині!»: День ЧДТУ пройшов у селі Хацьки
Четвер, 22 липня 2021 16:10

«Вчись, працюй, живи на Черкащині!»: День ЧДТУ пройшов у селі Хацьки

«Вчись, працюй, живи на Черкащині!»: День ЧДТУ пройшов у селі Хацьки

14 травня 2021 року Черкаський державний технологічний університет влаштував День ЧДТУ в селі Хацьки. Сюди з ініціативою «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» заклад вищої освіти завітав за сприяння радника ректора ЧДТУ по роботі з територіальними громадами Олексія Лавріненка.

Під час спілкування зі школярами проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко розповів про освітній проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині», який вже кілька років поспіль успішно реалізовує університет, поінформував про можливості для проходження практики й стажування в Україні та закордоном, співпрацю закладу вищої освіти зі стейкхолдерами та відомими підприємствами, культурно-патріотичні заходи в ЧДТУ, проживання в гуртожитках та організацію дозвілля. Заступниця відповідального секретаря приймальної комісії ЧДТУ Оксана Руденко пояснила особливості та терміни цьогорічної вступної кампанії, а завідувачка підготовчого відділення ЧДТУ Оксана Яшан приділила увагу особливостям навчання в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону.