,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У музеї радіотехніки ЧДТУ побували вихованці гуртка «Юні кореспонденти»
Понеділок, 19 квітня 2021 10:33

У музеї радіотехніки ЧДТУ побували вихованці гуртка «Юні кореспонденти»

У музеї радіотехніки ЧДТУ побували вихованці гуртка «Юні кореспонденти»

 15 квітня 2021 року до Черкаського державного технологічного університету завітали вихованці гуртка «Юні кореспонденти» Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Надії Чередник. Юні кореспонденти заздалегідь готуються до Дня радіо, яке відзначається щорічно 7 травня і вважається святом працівників всіх галузей зв'язку, радіоаматорів і радіожурналістів, тож не випадково обрали візит саме до Музею історії радіотехніки ЧДТУ. 

Музей історії радіотехніки імені професора Юрія Кунченка, аналогів якого немає на теренах України, слугує скарбницею унікальних експонатів, пов'язаних з іменами видатних українських вчених, що зробили значний внесок у розвиток радіотехнічної науки.  

Колектив дитячої телестудії «UNIKKO» у складі: п’ятикласниці Ксенії Нестерко, дев’ятикласника Андрія Сторчака, операторки й режисерки монтажу Марини Сухенко та ідейної натхненниці, авторки проєкту «Молодіжне інформаційне агентство» на ТРК «ВІККА» Надії Чередник поспілкувалися з проректором з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентином Лазуренком, деканом факультету електронних технологій і робототехніки Андрієм Чорнієм,  завідувачем кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем ЧДТУ Володимиром Палагіним та інженером кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем ЧДТУ Олегом Бінецьким. 

Після серії інтерв’ю Володимир Палагін провів віртуальну екскурсію  Музеєм  історії радіотехніки імені професора Юрія Кунченка. Наприкінці квітня телепрограма, підготовлена юними кореспондентами до Дня радіо, вийде в етер на телеканалі ВІККА.