,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини ЧДТУ долучився до екологічного проєкту «Озеленення планети»
Понеділок, 12 квітня 2021 09:41

ЧДТУ долучився до екологічного проєкту «Озеленення планети»

ЧДТУ долучився до екологічного проєкту «Озеленення планети»
 Черкаський державний технологічний університет долучився  до глобального екологічного проєкту «Озеленення планети», у межах якого за одну добу запланована висадка 1 мільйону дерев у понад 100 країнах світу.
     Заради важливої місії відновлення екосистеми Землі та благоустрою території Черкаського державного технологічного університету викладачі та студенти висадили більше сотні різних насаджень. Віднині затишок для працівників та відвідувачів університету створюватимуть 10 сакур від Управлінської компанії «Нова Якість», придбаних за сприяння Благодійної організації «Благодійний фонд «Озеленення України», 50 берізок, 20 сосен, 10 туй та 20 кущів самшиту, які охоче надало Черкаському державному університету Державне підприємство «Черкаське лісове господарство».
     Нагадаємо, що ціль проєкту «Greening of the Planet» – привернути увагу світу та об’єднати людей довкола глобальних ековикликів, відновити екосистему планети, сформувати позитивний імідж України у світі. А підведення підсумків проєкту «Greening of the Planet» та Акції «1 мільйон дерев за 1 день у 100 країнах світу» заплановано на Всесвітній день Землі, 22 квітня.