,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У ЧДТУ студенти зустрілися із полковником Миколою Ляпою
Середа, 17 березня 2021 12:48

У ЧДТУ студенти зустрілися із полковником Миколою Ляпою

У ЧДТУ студенти зустрілися із полковником Миколою Ляпою

У 2012 році в Черкаському державному технологічному університеті започаткована підготовка офіцерів запасу на базі військової кафедри Сумського державного університету. Щороку  результатом ефективної співпраці двох вишів є присвоєння первинного військового звання «Молодший лейтенант запасу» студентам Черкаського державного технологічного університету. 

Сьогодні у Черкаському державному технологічному університеті вже традиційно відбулася відкрита зустріч студентів із завідувачем кафедри військової підготовки Сумського державного університетуМиколою Ляпою, під час якої було наголошено на важливості підготовки професіоналів військової справи, аджедержава може бути міцною лише тоді, коли її спокій оберігає сильна професійна армія. 

На зустрічі зі студентською молоддю завідувач кафедри військової підготовки Сумського державного університету Микола Ляпа поінформував про особливості навчання на військовій кафедрі, умови для зарахування юнаків та дівчат на кафедру, службу в лавах Збройних сил України, перспективи працевлаштування у силових структурах держави. Варто зазначити, що головним завданням кафедри є підготовка військових спеціалістів у галузі науки та оборони держави, резерву офіцерських кадрів, задоволення особистих потреб громадян в отриманні додаткових знань, умінь та навичок, необхідних для майбутньої професійної діяльності. 

Детальна інформація за посиланням.