,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини Делегація ЧДТУ взяла участь у заходах до Дня українського добровольця
П'ятниця, 12 березня 2021 13:50

Делегація ЧДТУ взяла участь у заходах до Дня українського добровольця

Делегація ЧДТУ взяла участь у заходах до Дня українського добровольця

В Україні 14 березня відзначається День українського добровольця, який встановлено з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості. 

Напередодні, 12 березня, делегація Черкаського державного технологічного університету на чолі з ректоромОлегом Григором взяла участь у заходах, що проходили у Соборному парку Черкас. Після молебню, який провів митрополит Черкаський і Чигиринський владика Іоан, усі присутні вшанували воїнів полеглих за Україну хвилиною мовчання. Наприкінці заходу учасники поклали квіти до пам’ятного знаку черкащанам-воїнам АТО, які загинули на сході України. 

Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.