,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини Випускники ЧДТУ отримали дипломи магістрів
Четвер, 11 березня 2021 16:42

Випускники ЧДТУ отримали дипломи магістрів

Випускники ЧДТУ отримали дипломи магістрів

Упродовж 10 та 11 березня в Черкаському державному технологічному університеті, одному з провідних державних навчальних закладів України, єдиному технологічному виші Черкащини, відбувалася особлива подія – вручення дипломів магістрів випускникам 2021 року. 

Зважаючи на карантинні обмеження, цьогоріч випускники зібралися факультетськими родинами, аби розділити радісний настрій та позитивні емоції зі своїми деканами, викладачами, друзями та батьками. На вручення дипломів магістра до кожного факультету завітав ректор ЧДТУОлег Григор, аби висловити щирі слова привітань випускникам з успішним завершенням навчання та слова подяки батькам і викладачам.

– Черкаський державний технологічний університет пишається своїми випускниками. Ви – взірець потужного потенціалу Черкащини і всієї держави, ви є українським генофондом, який творитиме успішне майбутнє, – наголошував у вітальних промовах ректор ЧДТУ Олег Григор.

Ректор ЧДТУ Олег Григор, декани факультетів, завідувачі кафедр урочисто вручили дипломи випускникам з найкращими побажаннями, щоб здобутий у Черкаському державному технологічному університеті фах став запорукою особистих досягнень та перемог, успішної кар'єри та безхмарного майбутнього. 

Цього дня випускники-активісти отримали Подяки ЧДТУ за активну особисту участь у громадському житті, ініціативу і наполегливість та вагомий внесок у розбудову студентського самоврядування Черкаського державного технологічного університету. 

За період своєї діяльності Черкаський державний технологічний університет підготував та випустив  десятки тисяч дипломованих фахівців, які знайшли своє місце у найрізноманітніших сферах та галузях, адже випускники Черкаського державного технологічного університету – це висококваліфіковані спеціалісти нового покоління, здатні організувати ефективне виробництво у ринкових умовах на основі сучасних технологій, які успішно конкурують на ринку праці і мають попит серед роботодавців не лише Черкаського регіону, а й усієї України, що підтверджується запитами установ, організацій, підприємств та їхніми пропозиціями щодо працевлаштування.