,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У ЧДТУ пройшов Інформаційний день абітурієнта-2021
Четвер, 25 лютого 2021 16:47

У ЧДТУ пройшов Інформаційний день абітурієнта-2021

У ЧДТУ пройшов Інформаційний день абітурієнта-2021

25 лютого Черкаський державний технологічний університет запросив на Інформаційний день абітурієнта-2021 майбутніх студентів, їхніх батьків та всіх охочих на власні очі побачити, чим живе сьогодні єдиний технологічний заклад вищої освіти регіону. 

З дотриманням необхідних карантинних умов гості ЧДТУ мали нагоду отриматипрактичні поради щодо інновацій вступної кампанії 2021 року: вибору спеціальностей та освітніх програм підготовки; переліку загальноосвітніх предметів для реєстрації на ЗНО; подання електронних заяв для вступу на навчання;  умов вступу на навчання поза конкурсом (пільгові категорії вступників), врахування коефіцієнтів під час вступу.

Разом з цим, усі охочі поспілкувалися з ректоромОлегом Григором, відповідальним секретарем приймальної комісії ЧДТУСергієм Мильніченком,професорами, викладачами та студентами. Гості ознайомилися із організацією освітнього процесу в Черкаському державному технологічному університеті; роботою навчальних лабораторій; науковою роботою; перспективами розвитку факультетів та кафедр; матеріально-технічною базою вишу. 

Для тих, хто не зміг відвідати університет цього дня, було влаштоване онлайн-спілкування, під час якого фахівці університету давали вичерпні відповіді на всі поставлені запитання. 

Інформаційний День абітурієнта у ЧДТУ – це не лише цікава подія, а й важливий крок до прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме успішне майбутнє молоді. 

Нагадуємо, що наступний Інформаційний день абітурієнта-2021 в Черкаському державному технологічному університеті відбудеться у суботу, 27 лютого, з 10:00 до 13:00.

Поставити запитання фахівцям ЧДТУ online можна 27 лютого 2021 року з 10:00 до 13:00:

Google Meet:https://meet.google.com/ewb-zjpg-jwq 

Zoom:https://zoom.us/j/8470522123?pwd=TlYrTnBWZ0JtTm1SZk4vN2JxbkRqUT09

Ідентифікатор конференції: 847 052 2123 

Код доступу:ZLH8vf