,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У ЧДТУ визначили переможців «Зимового Кубка ректора ЧДТУ-2021» з футзалу
П'ятниця, 19 лютого 2021 09:50

У ЧДТУ визначили переможців «Зимового Кубка ректора ЧДТУ-2021» з футзалу

У ЧДТУ визначили переможців «Зимового Кубка ректора ЧДТУ-2021» з футзалу

18 лютого 2021 року у Спорткомплексі Черкаського державного технологічного університету відбулися заключні ігри «Зимового Кубка ректора ЧДТУ-2021» з футзалу.

За 3 місце змагалися дві команди від Гуртожитку № 2. Гра закінчилася з рахунком 8:2 на користь першої команди Гуртожитку № 2.

Фінал видався неймовірно цікавим та видовищним. За перемогу змагалися команди «Збірна місцевих студентів» та «Гуртожиток № 4». Упродовж гри команди змагалися на рівні, та все ж сильнішою виявилася команда місцевих студентів, які перемогли з рахунком 5:3. 

На церемонії нагородження з вітальним словом до студентів звернулися ректор ЧДТУОлег Григор,завідувач кафедри фізичного виховання та здоров‘я людини ЧДТУВасиль Загородній та начальниця відділу студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Інна Король. Команди отримали Почесні грамоти ЧДТУ та солодкі призи від профспілкового комітету ЧДТУ.

Додатково:

Гра за 3 місце: 

Гуртожиток № 2-А - Гуртожиток № 2-Б, рахунок 8:2

Фінал:

Збірна місцевих студентів - Гуртожиток №4  рахунок 5:3

Результати:

1місце - Збірна місцевих студентів

2 місце - Гуртожиток № 4

3 місце - Гуртожиток № 2-А

4 місце - Гуртожиток № 2-Б.