,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У ЧДТУ відбудеться зимовий Кубок ректора з футзалу-2021 серед команд гуртожитків
Вівторок, 16 лютого 2021 12:47

У ЧДТУ відбудеться зимовий Кубок ректора з футзалу-2021 серед команд гуртожитків

У ЧДТУ відбудеться зимовий Кубок ректора з футзалу-2021 серед команд гуртожитків

Традиційно задля популяризації і розвитку футзалу серед студентів Черкаського державного технологічного університету та пропаганди здорового способу життя відбудуться змагання з футзалу серед команд гуртожитків за Кубок ректора ЧДТУ-2021.

Матчі за Кубок ректора з футзалу-2021 проходитимуть 17 та 18 лютого о 15:00 у спортивному комплексі ЧДТУ за сприяння кафедри фізичного виховання і здоров'я людини ЧДТУ (завідувач - Василь Володимирович Загородній).

Змагання складаються з двох етапів ½ та фінальних ігор. Пари команд на першому етапі визначаються шляхом сліпого жеребкування. Переможці першого етапу грають за 1 місце. Команди, які у першому етапі програли, змагаються за 3 місце.

Переможці визначаються за підсумками одного матчу, при нічийному результаті додатковий час не призначається, а переможець визначається шляхом пробиття серії 6-ти метрових ударів (із трьох ударів) згідно з «Правилами гри у футзал». Команди розіграшу Кубка з футзалу «Зимовий Кубок ректора Черкаського державного технологічного університету 2021 року» нагороджуються грамотами та дипломами.

Головний суддя змагань – старший викладач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини ЧДТУ Кандиба Павло Олексійович.

Відповідальний за проведення та організацію змагань – фахівець ІІ категорії Відділу студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Кулинич Богдан Григорович.