,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини ЧДТУ традиційно долучився до написання ювілейного Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності (відео)
Понеділок, 09 листопада 2020 12:15

ЧДТУ традиційно долучився до написання ювілейного Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності (відео)

ЧДТУ традиційно долучився до написання ювілейного Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності (відео)

9 листопада до Дня української писемності та мови  колектив Черкаського державного технологічного університету, на чолі з ректором Олегом Григором, традиційно долучився до написання ювілейного ХХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. 

Цьогоріч у прямому ефірі текст радіодиктанту, автором якого виступив письменник, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Іван Малкович, читала відома українська акторка Римма Зюбіна.

Зважаючи на запроваджене у ЧДТУ дистанційне навчання, студенти мали змогу написати диктант у своїх домівках чи гуртожитках, а викладачі у своїх нечисленних  колективах на кафедрах. Учасники ректорату ЧДТУ писали радіодиктант у малій залі засідань.

   Перевірити свої знання української мови та правильність написання радіодиктанту можна за кілька днів, адже текст оприлюднять на сайті  «Українського радіо» 11 листопада об 11:00.

 Час для надсилання готового тексту — астрономічна доба. Написаний від руки на аркуші паперу текст можна сфотографувати і надіслати на електронну адресу  [email protected]

  Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001.

  Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

   Результати оголосять упродовж 1–2 місяців, залежно від кількості отриманих листів. Ті, хто напише без жодної помилки, отримають подарунковий набір книжок від «Українського радіо». 

Сюжет «UA:Суспільне».