,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини Привітання ректора Олега Григора з Днем захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови
Вівторок, 13 жовтня 2020 13:27

Привітання ректора Олега Григора з Днем захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови

Привітання ректора Олега Григора з Днем захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови

Дорога освітянська родино ЧДТУ!

Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва  та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці! 

Цього дня Україна та українці по всьому світу відзначають потрійне свято: духовне – Покрова Пресвятої Богородиці, історичне – День українського козацтва та звитяжне – День захисника України.

14 жовтня  вписане у календар української історії, як день захисника України. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

Відзначаючи цей важливий для кожного з нас день, ми з особливою вдячністю і шаною згадуємо тих, хто, в ім’я миру, боронить нашу Батьківщину, і тих, хто всіляко підтримує нашу країну у цій боротьбі. Схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. 

Бажаю усім козацької міці, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, незламного духу, мирного неба та добробуту у ваших оселях! Нехай Пресвята Богородиця і надалі залишається надійною заступницею як для кожної людини, так і для всієї нашої України!

З повагою ректор 

Черкаського державного 

технологічного університету

Олег Григор