,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У ЧДТУ урочисто пошанували працівників з нагоди Дня працівників освіти України
Четвер, 01 жовтня 2020 13:01

У ЧДТУ урочисто пошанували працівників з нагоди Дня працівників освіти України

У ЧДТУ урочисто пошанували працівників з нагоди Дня працівників освіти України

Напередодні Дня працівників освіти України освітяни Черкаського державного технологічного університету традиційно приймали вітання з нагоди професійного свята.

 Свято освітян – це велика подія, і ми, як правило, підбиваємо підсумки про те, що зробили в минулому навчальному році і, плануємо, що необхідно зробити, аби покращити освітній процес у наступному навчальному році, – зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Цьогоріч, як і у попередні роки,  на свято до Черкаського державного технологічного університету завітав випускник факультету економіки та управління ЧДТУ, а нині міський голова міста Черкаси Анатолій Бондаренко.

 У вас живий, надійний, професійний колектив, який дійсно навчає і дає необхідні знання для успішного працевлаштування, – наголосив Анатолій Бондаренко. – Від себе особисто, від міської ради та громади міста Черкаси бажаю вам плідної роботи, здобутків, щастя, міцного здоров’я та завжди залишатися такими, якими ви є. 

Після вітального слова міський голова міста Черкаси Анатолій Бондаренко з нагоди Дня працівників освіти України виконав почесну місію,  вручивши науковцям університету низку відзнак міської ради: медалі  «За сумлінну працю», Подяки та цінні подарунки міського голови міста Черкаси за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів. 

Зі свого боку ректор ЧДТУ Олег Григор вручив науково-педагогічним працівникам та співробітникам університету Почесні грамоти ЧДТУ, Грамоти та Подяки ЧДТУ. 

До привітань з нагоди Дня працівників освіти ЧДТУ долучився голова первинної профспілкової організації ЧДТУ, кандидат медичних наук  Василь  Загородній та вручив освітянам Грамоти Обласної профспілки працівників освіти і науки та Почесні грамоти  профспілкового комітету ЧДТУ, до яких додавалося і грошове заохочення.

Подія пройшла із дотриманням протиепідемічних заходів.