,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У гуртожитках ЧДТУ на початку нового навчального року пройшли традиційні зустрічі мешканців із адміністрацією
П'ятниця, 18 вересня 2020 10:05

У гуртожитках ЧДТУ на початку нового навчального року пройшли традиційні зустрічі мешканців із адміністрацією

У гуртожитках ЧДТУ на початку нового навчального року пройшли традиційні зустрічі мешканців із адміністрацією

Традиційно на початку нового навчального року адміністрація Черкаського державного технологічного університету відвідала всі студентські гуртожитки. На зустрічах з мешканцями гуртожитків були присутні декани факультетів, заступники деканів з виховної роботи, коменданти, представники відділу охорони праці, відділу студентського розвитку та культурних програм, профспілкового комітету та студентського самоврядування ЧДТУ.

Цього разу зустрічі проходили з дотриманням протиепідемічних заходів, і особливу увагу учасники приділили саме епідеміологічній ситуації у країні та важливості дотримання чинних умов проживання в гуртожитках. 

Окрім цього, проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко зробив акцент на основних правилах проживання в гуртожитках, зауважив порядок звернення студентів до необхідних служб та адміністрації університету, аби проживання у гуртожитках ЧДТУ було комфортним та сприятливим для ефективного навчання та відпочинку. Зі свого боку, інженер із цивільного захисту та пожежної безпеки ЧДТУ Борис Григор’ян детально розглянув питання пожежної безпеки гуртожитку, наголосив на можливих причинах виникнення пожеж та провів інструктаж із користування вогнегасниками.

До того ж, після спілкування з головами студентських рад гуртожитків, молодь переконалася, що органи студентського самоврядування гуртожитків переймаються проблемами мешканців та допомагають у їх вирішенні.

Також на зібраннях виступили працівники профкому ЧДТУ та відділу студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ з інформацією про роботу гуртків та секцій, в яких студенти зможуть реалізувати свої здібності.