,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини Родина ЧДТУ відзначила випускний 2020 онлайн (відео)
Четвер, 02 липня 2020 15:05

Родина ЧДТУ відзначила випускний 2020 онлайн (відео)

Родина ЧДТУ відзначила випускний 2020 онлайн (відео)

Цьогоріч, зважаючи на особливу ситуацію у світі та карантинні обмеження, випуск 2020 Черкаський державний технологічний університет влаштував онлайн.

У прямій трансляції на офіційних сторінках університету в соціальних мережах ректор ЧДТУ Олег Григор висловив випускникам щирі слова привітань із успішним завершенням важливого етапу в житті та побажав нових досягнень та вдалих дорослих рішень. Від імені студентства єдиного технологічного вишу регіону голова Студентської ради ЧДТУ Юлія Загоровська поздоровила нинішніх дипломованих фахівців з особливою подією.

Напередодні усі декани факультетів записали теплі щирі відеозвернення до своїх студентів, не оминувши увагою жодного випускника. 

Випуск-2020 – результат наполегливого чотирирічного навчання студентів, кропіткої праці викладачів та щоденної турботи найрідніших для кожного людей – батьків. 

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями впевнено підтверджує імідж стабільного університету, який випускає висококваліфікованих фахівців з багатьох актуальних спеціальностей і 2020 рік вагомо збагатив ряди дипломованих професіоналів своєї справи, які самовіддано працюватимуть на благо нашої держави!

Вітальна промова декана будівельного факультету ЧДТУ Дениса Грецького з нагоди випуску 2020 року 

Вітальна промова декана факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну ЧДТУ Миколи Підгорного з нагоди випуску 2020 року

Вітальна промова в.о. декана факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ Андрія Чорнія з нагоди випуску 2020 року

Вітальна промова декана факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ Лариси Чепурди з нагоди випуску 2020 року

Вітальна промова  декана факультету економіки та управління ЧДТУ Віктора Демиденка з нагоди випуску 2020 року

Вітальна промова декана факультету інформаційних технологій та систем ЧДТУ Ірини Трегубенко з нагоди випуску 2020 року

Вітальна промова декана факультету гуманітарних технологій ЧДТУ Наталії Махині з нагоди випуску 2020 року

Вітальна промова декана навчально-наукового центру по роботі з іноземними студентами ЧДТУ Олександра Білика з нагоди випуску 2020 року