,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини Про доступ до гуртожитків ЧДТУ на період карантину
П'ятниця, 13 березня 2020 17:46

Про доступ до гуртожитків ЧДТУ на період карантину

Про доступ до гуртожитків ЧДТУ на період карантину
Завантажити прикріплення:
Про доступ до гуртожитків ЧДТУ на період карантину
Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 №1/9-154, Наказу Міністерства освіти і науки України від 21.11.2019 №14/52, Положення “Про студентський гуртожиток Черкаського державного технологічного університету” (затверджене Вченою радою ЧДТУ, протокол №3 від 12.11.2018)
НАКАЗУЮ:
1. Заборонити на період карантину – з 13 березня по 3 квітня 2020 року – вхід всім відвідувачам до гуртожитків Черкаського державного технологічного університету.
2. Рекомендувати студентам, з метою уникнення контакту з можливо інфікованими особами, які можуть з’явитися в гуртожитку, від’їхати, по можливості, за основним місцем проживання.
3. Дозволити, з метою виконання своїх посадових обов’язків, перебувати в гуртожитку на період карантину деканам та заступникам деканів факультетів, директору студентського містечка, начальнику відділу студентського розвитку та культурних програм.
4. Контроль за виконанням наказу покладаю на проректора Куницького М.П.